NOTICIA: El mercat del trasto desborda el centre de les Planes i els restaurants.

Ajuntament-petit

Aquest diumenge el poble de les Planes d’Hostoles acull el mercat del trasto. Fins avui a les 19 hores de la tarda segons se’ns ha informat des de l’organització hi ha unes 275 parades inscrites. Aquest elevat nombre de firaires provoca que la circulació al centre del poble quedi totalment restringida al pas de vehicles de sis del matí a les tres de la tarda.

Els principals carrers afectats són:

Carrer del Pla, Tarragona, Lleida, Unió, Barcelona, Secretàri Salvador Simon, Major, Dr Oliveras, Girona, Rambla Dolors Moreno, Plaça Espanya i Plaça Nova.

Pel que fa el carrer Moragues i Barret, que es preveu que estigui acabat aquest divendres serà únic i exclusiu pels vianants. Els veïns del Barri de l’Esglesia i del casc antic (sector Cooperativa) tindran sortida i entrada pel primer tram del  Secretàri Salvador Simon i llavors seran desviats per darrera el torrent Llemeca.

L’ajuntament habilitarà aparcament a la zona de l’escola, al centre cultural i el camp de sorra que hi ha just el costat del magatzem de la brigada municipal.

Les reserves dels restaurants freguen el 100%

No cal dir que un esdeveniment d’aquestes característiques provoca un important impacte econòmic a la població i la mostra és que molts dels restaurants ja tenen pràcticament els menjadors plens per aquest diumenge. Algun d’ells segons ens han explicat ja tenien ple aquest dimarts a la tarda, o inclús no descarten fer dos torns per dinar.

Cal destacar també que els comerços del centre del poble obriran aquest diumenge el mati.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.