NOTICIA: L’ajuntament de les Planes ha convocat un ple extraordinari per decretar un dia de dol oficial al poble. A més a més s’ha suspès l’excursió programada per demà diumenge.

 

L’ajuntament de les Planes d’Hostoles ha convocat un ple extraordinari per aquest diumenge a les 12 del migdia, per tal de decretar un dia de dol oficial al municipi després del tràgic accident succeït al poble a primera hora d’aquesta tarda. En l’accident hi han perdut la vida dues persones, una d’elles veïna de les Planes i una altre de Sant Feliu de Pallerols.

Els fets han succeït al voltant d’un quart de cinc de la tarda quan el conductor de la moto i veí de Sant Feliu  ha atropellat el vianant a la carretera C-63,  al pas de zebra situat just davant del Centre Cultural del Poble. . El vianant és un home d’uns 80 anys, veí de les Planes d’Hostoles.  En el sinistre hi han intervingut quatre dotacions de Mossos d’Esquadra, tres vehicles de Bombers, un helicòpter medicalitzat i dues  ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Segons ha pogut saber Ràdio les Planes l’excursió guiada per conèixer els rèptils de la Garrotxa programada al poble per demà diumenge a les 9 del matí ha quedat suspesa. A més a més, i segons ha informat l’alcalde de les Planes, Eduard Llorà,  els Mossos d’Esquadra realitzaran en els propers dies un estudi per  buscar mesures per tal de reduir la velocitat dels vehicles en aquest tram de la C63. A més es previst que Llorà es reuneixi en els propers dies amb el delegat d’Interior a Girona.

Ràdio les Planes vol transmetre des d’aquí el més sincer condol a les families de les víctimes.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

thirteen − eight =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.